Prognoza meteo luni 12 noiembrie 2018. Meteorologii anunță temperaturi în scădere!

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
11/11/2018, 17:47
Prognoza meteo luni 12 noiembrie 2018. Meteorologii anunță temperaturi în scădere!
Prognoza meteo de luni, 12 noiembrie 2018 arată numai ceață în peisaj

Conform prognozei meteo, ziua de luni, 12 noiembrie 2018, temperaturile vor fi în scădere! meteorologii anunță ceață și un cer acoperit de nori pe tot parcursul zilei. Gradele din termometre scad cu două grade Celsius și, în final, ajungem la temperaturi normale pentru perioada în care ne aflăm. Însă, cu toate acestea, meteorologii anunță că pe tot parcursul zilei ne mai putem bucura încă de soare în vest, centru, nord și sud. De marți, 13 noiembrie, vremea se răcește considerabil, în special în sud și est, unde s-au raportat și ploi, burniță și risc de polei.

Vremea în Constanța

prognoza meteo de luni 12 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Constanța

Conform accuweather, previziunile meteorologice pentru ziua de luni, 12 noiembrie 2018, anunță o maximă de 16 grade Celsius, care se simte cu 3 grade mai mult. Procentul de precipitații este unul de 42%. Experții anunță și burniță, vânturile slabe și un indice de ultraviolete minim. Maxima serii este de 10 grade Celsius, iar procentul de precipitații ajunge la unul de 3%. Cerul este noroc, iar vântul suflă cu o intensitate mică.

Vremea în Iași

Prognoza meteo luni 12 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați luni la Iași

Maxima zilei de luni, 12 noiembrie 2018 va fi una de 9 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade mai puțin. Procentul de precipitații este de 42%. Meteorologii anunță o aversă posibilă. Minima serii este de 1 grad Celsius, care se va simți ca -1. Procentul de precipitații este de 25%, iar meteorologii anunță nori joși. De asemenea, vânturile, și o dată cu lăsarea serii, se păstreacă precum cele din timpul zile, adică de 17 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo de luni 12 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj

Potrivit acuuweather, previziunile meteorologice anunță la Cluj o maximă de 14 grade Celsius care se va simți cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul mic, de 3%. Cerul va fi însorit, iar vântul va sufla cu o intensitate de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de 0 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade mai mult. Cerul va fi parțial noros, șansele de ploaie sunt inxistente, iar vântul va bate cu o putere de 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo luni 12 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov

Maxima zilei la Cluj va fi de 16 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade mai mult. Procentrul de precipitații este de 2%, iar cerul va fi însorit. Minima serii este de 3 grade Celsius care se va simți cu 2 grade mai mult. Cerul va fi predominant noros, iar vânturile bat cu o intensitate mică, de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×