Prognoza meteo joi, 29 noiembrie: gerul e aproape!

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
28/11/2018, 16:07
Prognoza meteo joi, 29 noiembrie: gerul e aproape!
Iată ce spun meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie pentru prognoza de azi, 29 noiembrie!

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță temperaturile pentru ziua de joi, 29 noiembrie. Se pare că, din păcate, vom avea parte chiar și de -12 grade Celsius în unele părți ale teritoriului României.

Prognoza indică venirea iernii cu adevărat. Azi, 29 noiembrie, va fi una din cele mai friguroase zile ale săptămânii, prima care este cuprinsă exact de sentimentul primei zile de sezon rece. În Capitală, vremea va fi deosebit de răcoroasă, alături de un cer noros și vânt puternic.

Prognoza meteo joi, 29 noiembrie: vin temperaturi de -12 grade Celsius!

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță o iarnă foarte rece. „Fenomenle severe categoric nu vor lipsi. Vorbesc de viscole, posibile ninsori abundente și episoade de ger, acestea fiind elementele cele mai severe ale iernilor în România. Primele semnale arată că vom avea perioade lungi în această iarnă în care vremea se încadrează în normalul lunilor de iarnă”, conform directorului executiv de la Administrația Națională de Meteorologie, Florinela Georgescu.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Maxima va fi de 0 grade Celsius și un cer cu nori joși. Vânturi vin din partea zonei de nord cu 39 km/h și cu rafale de 50 de km/h Noaptea aduce minima de -2 grade Celsius și un cer la fel cu nori joși. Vânturi vin dinspre zona de nord a teritoriului României cu 37 km/h și cu rafale de 50 km/h.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Maxima de -5 grade Celsius va fi pentru cei din Iași, alături de un cer parțial. Vânturi vin din zona de nord cu 15 km/h și cu rafale de 20 km/h. Minima nopții este de -12 grade Celsius și un cer mai mult noros. Vânturi vin dinspre nord cu 13 km/h și cu rafale de 15 k m/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

Cei din Cluj-Napoca au parte de doar 0 grade Celsius pe timpul zilei și un cer parțial noros, vânturi vin dinspre zonele de sud-est cu 11 km/h și cu rafale de 17 km/h. Noaptea vine cu -11 grade Celsius și un cer senin, iar vânturile vin tot din zonele de sud-est cu 9 km/h și rafale de 13 km/h.

Vremea în Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov

Maima zilei va fi de -2 grade Celsius și un cer cu mult soare pentru brașoveni. Vânturi vin din zonele de est-nord-est ale teritoriului României cu 7 km/h și cu rafale de 13 km/h Noaptea vine cu minima de doar -13 grade Celsius și un cer mai mutl senin. Vânturi vin dinspre est cu 6 km /h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×