Prognoza meteo joi, 28 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța. Ne așteaptă o zi ploioasă de sfârșit de toamnă

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
27/11/2019, 15:15
Prognoza meteo joi, 28 noiembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța. Ne așteaptă o zi ploioasă de sfârșit de toamnă
Prognoza meteo pentru joi 28, noiembrie *foto: thedailystar.net

FANATIK vă adduce prognoza meteo pentru ziua de joi, 28 noiembrie. Veștile nu sunt cele mai grozave pentru români, întrucât ploile din ultimele zile vor continua și joia. Partea bună este că mercurul termometrelor va arăta temperaturi mai buni față de ultimele zile.

Cum va fi vremea joi, 28 noiembrie

Astfel, potrivit celor de la vremea.ro, fenomenele meteo vor fi influențate de un ciclon care vine din zona Marii Britanii. Astfel, urmează să plouă în Transilvania, Maramureș, nordul Moldovei, Banat, Crișana și local în Oltenia și Muntenia. Cantitățile de apă acumulate vor fi însă în general slabe. Doar în vestul Carpaților urmează să se acumuleze, izolat, până la 15-20 de milimetri. În mare parte din țară vântul va sufla slab până la moderat, doar la deal și munte acesta fiind moderat spre tare.

Temperaturile maxime se încadrează în general între 9 și 14 grade Celsius în Trаnsilvаnia și Maramureș, 12-17 grade în Banat și Crișana, 10-15 grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 8-13 grade în Moldova, cu cele mai scăzute valori așteptate a se înregistra în extremitatea nordică a regiunii.

Vremea în București și în marile orașe ale țării

În Capitală va rămâne vremea înnorată. Temperatatura maximă va avea 10 grade Celsius, cu 10% șanse de precipitații pe timp de zi. Pe seara vom avea însă parte de averse și numai 5 grade Celsius. Vântul va adia foarte ușor pe deasupra Bucureștiului.

În Cluj-Napoca vremea va fi de asemenea mohorâtă. Pe timp de zi vor fi numai 11 grade Celsius, cu 50% șanse de precipitații, în timp ce noaptea vor fi 5 grade Celsius cu 70% șanse de averse.

În Iași avem parte de dimineață de nori, dar după-amiază va ieși și soarele. Vor fi însă numai 6 grade Celsius, în timp ce pe timp de noapte sunt 3 grade Celsius și cerul va fi înnorat.

Interesant este că în Brașov avem parte de un cer variabil pe timp de zi, cu 12 grade Celsius și cu o minimă noaptea de 4 grade, cu șanse mici de averse.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×