Prognoza meteo joi, 24 ianuarie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
23/01/2019, 16:47
Prognoza meteo joi, 24 ianuarie. Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

Prognoza meteo pentru joi, 24 ianuarie, vine cu o nouă avertizare din partea Agenției Naționale de Meteorologie (ANM), care a emis un nou cod galben de ninsori și ploi, în aproximativ jumătate de țară. Vremea rea își va intra în drepturi din această noapte în următoarele județe: Alba, Arad, Argeş, Bacău, Bihor, Bistriţa-Năsăud, Botoşani, Braşov, Brăila, Bucureşti, Buzău, Caraş-Severin, Cluj, Constanţa, Covasna, Călăraşi, Dolj, Dâmboviţa, Galaţi, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Ialomiţa, Iaşi, Ilfov, Maramureş, Mehedinţi, Mureş, Neamţ, Olt, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Sălaj, Teleorman, Timiş, Tulcea, Vaslui, Vrancea, Vâlcea.

Prognoza meteo joi, 24 ianuarie

ANM a emis un nou cod galben de vreme severă pentru aproximativ jumătate din teritoriul româniei. Fenomenele se așteaptă să apară în intervalul 25 ianuarie, ora 04:00, până pe 25 ianuarie, la ora 14:00. În acest timp se vor înregistra ploi, lapoviță, ninsori și viscol. 

Vremea în București

Vremea în București va fi destul de rece. Temperaturile vor fi pozitive, maximele înregistrându-se între 4-5 grade Celsius, iar minima ajungând până la -1 grad Celsius (pe perioada nopții).  De la ora 04:00, Capitala intră sub cod galben de vânt. Vor  fi intensificări ale vântului cu rafale de 50…70 km/h, care vor dura până vineri, ora 14:00.

Vremea în Iași

Iași este sub cod galben de vreme rea. Vor fi perioade în care va ninge local însemnat cantitativ și se va depune un strat nou de zăpadă consistent. Temperaturile vor atinge maxima de -3 grade Celsius și minima de -4 grade. Însă, acesta se vor simți cu 4-5 grade mai jos din cauza vântului puternic.

Vremea în Constanța

La Constanța vremea va fi frumușică, în comparație cu restul țării, care este sub cod galben de vreme rea. Nu există avertizări ANM pentru această zonă, iar constănțenii se vor bucura de o vreme stabilă, în mare parte a zilei. Soarele, din păcate, nu vrea să se arate. Vor exista câteva averse de ploie de dimineață, iar vântul va bătea cu rafale de până la 30 de kilometri la oră. Maxima zilei va atinge 10 grade Celsius, iar minima se va înregistra la noapte, când vor fi 6 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Brașovenii se află sub două coduri galbene de ninsori și vânt puternic. Cod galben de ninsoare/gheaţă în vigoare de joi, ora 4:00 EET până vineri, ora 14:00. De asemenea, la altitudini de peste 1500 m, vântul va avea intensificări cu rafale de 60…80 km/h, viscolind și troienind zăpada. Vor fi precipitații abundente, astfel încât se vor acumula cantități în general de 25…50 l/mp. Acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare mai ales la altitudini de peste 1500 m. Temperatura din termometre vor indica valori cuprinse între 4 și 0 grade Celsius.

Vremea în Cluj

Vremea în Cluj va fi stabilă. Termometrele vor arăta temperaturi cu valori cuprinse între 2 și -2 grade Celsius. Vor cădea precipitații sub vormă de ploaie și ninsoare, însă nu vor fi semnalate cantități semnificative.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×