Prognoza meteo joi, 22 noiembrie. Meteorologii anunță ploi în majoritatea țării

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
21/11/2018, 19:44
Prognoza meteo joi, 22 noiembrie. Meteorologii anunță ploi în majoritatea țării
Meteorologii anunță ploi în majoritatea țării

Conform prognozei meteo de joi, din data de 22 noiembrie, meteorologii anunță ploi în majoritatea țării. În estul și sudul teritoriului sunt posibile condiții de lapoviță și ninsoare. Temperaturile scad cu câteva grade, însă vor crește de pe data de 24 noiembrie. Maximele zilei de joi se vor încadra între -3 și 8 grade Celsius. Potrivit ANM, aceștia anunță cod galben de polei în județele Vaslui și Harghita. Vremea în Capitală se va menține închisă și rece, iar cerul va fi parțial spre predominant noros. Vântul va sufla moderat, dar se va intensifica o dată cu lăsarea serii și va ajunge la o putere de 45-50 ded kilometri pe oră.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo joi, 22 noiembrie
Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării

Potrivit accuweather, maxima zilei la malul mării va fi de 7 grade Celsius, maximă care se va simți, de fapt, cu 5 grade mai puțin. Procentul de precipitații este mare, de 60%. Vânturile vin cu o putere de 24 de kilometri pe oră, iar rafalele cu 37 de kilometri pe oră. Minima serii este de -1 grad, care se va simți ca -4. Procentul de precipitații va fi de 9%, iar cerul va fi parțial spre predominant noros. Vântul va bate din direcția de nord-vest, cu o putere de 15 kilometri pe oră, iar rafalele cu 22 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo de joi, 22 noiembrie
Prognoza meteo la Iași

Previziunile meteorologice anunță o maximă de -1, care se va simți ca -3. Procentul de precipitații este de 17%, iar soarele va răzbate dintre nori pentru o perioadă scurtă pe cer. Vânturile bat din direcția de nord, cu o intensitate de 11 kilometri pe oră. Minima serii este de -8 grade Celsius, care se va simții ca -12 grade Celsius. Cerul va fi predominant noros, iar vânturile bat cu o intensitate de 11 kilometri.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo joi, 22 noiembrie
Prognoza meteo pentru cei care se află pe 22 noiembrie la Cluj

Conform ANM, previziunile meteorologice pentru ziua de joi, 22 noiembrie, sunt negative. Maxima zilei la Cluj va fi de 6 grade Celsius. Procentul de precipitații este unul de 25%, iar cerul va fi noros. Vânturile vin din direcția de sud-est cu o intensitate de 6 kilometri pe oră, iar rafalele cu 11 kilometri pe oră. Minima serii va fi de 0 grade Celsius, care se va simți ca 0. Procentul de precipitații rămâne același precum cel din timpul zilei, iar cerul va rămâne și el noros. Vânturile suflă cu o putere mică, de 2 kilometri pe oră, iar rafalele cu 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

prognoza meteo joi, 22 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la munte joi, 22 noiembrie

Conform meteorologilor, maxima zilei la Brașov, joi, 22 noiembrie, va fi de 6 grade Celsius. Procentul de precipitații este de 60%, iar experții anunță câteva averse. Vânturile suflă cu o intensitate de 4 kilometri pe oră, iar rafalele vin și ele cu o putere de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de doar 1 grad Celsius, care se va simți cu două grade mai mult.Cerul va fi predominant noros, iar procentul de precipitații va fi de 25%. Vânturile suflă cu o putere mică, de doar 4 kilometri pe oră, iar rafalele cu 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×