Prognoza meteo joi 18 octombrie. Vremea este din ce în ce mai surprinzătoare cu românii!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
17/10/2018, 17:21
Prognoza meteo joi 18 octombrie. Vremea este din ce în ce mai surprinzătoare cu românii!
Prognoza meteo pentru ziua de joi, data de 18 octombrie 2018

Potrivit prognozei meteo, ziua de joi, 18 octombrie, va fi una imprevizibilă. Meteorologii prevestesc o vreme de-a dreptul surprinzătoare. Temperaturile din următoarele zile vor fi în creștere, însă, după toate zilele călduroase, va urma o scădere considerabilă a gradelor din termometre, iar toate aceste schimbări se încadrează în perioada 15-28 octombrie. Așadar, până sâmbătă, 20 octombrie 2018, regimul termic va fi sub amprenta unor temperaturi ridicate, mai apoi ele ajungând la maxime de 18-19 grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de joi 18 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării

Conform accuweather, previziunile meteorologice arată că la malul mării maxima zilei va di de 21 de grade Celsius. Vestea rea este că procentul de precipitații este unul ridicat, de 55%, meteorologii prevestindu-le celor de la mare o aversă. Vânturile vin din direcția de est, nord-est, cu o putere de 13 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce o minimă de 13 grade Celsius, care se simt cu un grad mai puțin. Vânturile vin cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră, iar cerul va fi parțial noros.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 18 octombrie, 2018
Prognoza meteo pentru ieșeni

Maxima zilei la Iași este de 22 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, fiind de 1%. Previziunile meteorologilor arată că cerul va fi însorit spre parțial noros. Vânturile vin din direcția de est, sud-est, cu o intensitate mică, de 7 kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este unul moderat, în valoare de 3. Minima serii este de doar 8 grade Celsius, care se simt ca 10. Procentul de precipitații este rămâne la fel de mic precum cel din timpul zilei, cerul va fi parțial noros, iar vânturile bat cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo joi 18 octombrie 2018
Minima serii, la Cluj, este una de 7 grade Celsius

Conform accuweather, maxima zilei de joi, 18 octombrie, este una de 22 de grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul extrem de mic, de 7%, cerul va fi plin de soare, iar vânturile vin din direcția de sud-est, cu o intensitate mică de 6 kilometri pe oră. Minima serii este una de 7 grade Celsius, care se simt ca 10. Cerul este predominant noros, iar vântul bate slab, cu doar 4 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo de joi, 18 octombrie 2018
Prognoza meteo pentru ce iaflați la Brașov

Previizunile meteorologilor anunță că maxima zilei la Cluj va fi una de 23 de grade Celsius, care se simt ca 25. Procentul de precipitații este unul foarte mic, de 3%. Cerul va fi însorit spre parțial noros, iar vânturile vin din direcția de est, sud-est, cu o intensitate foarte mică, de 6 kilometri pe oră. Minima serii este de 8 grade Celsius, iar procentul de precipitații se mărește față de cel din timpul zilei, ajung la 16%. Cerul va fi parțial noros, iar vânturile bat cu o putere mică, de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×