Prognoza meteo: joi, 17 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
16/10/2019, 16:00
Prognoza meteo: joi, 17 octombrie. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași
Cum va fi vremea joi, 17 octombrie. Meteorologii au anunțat vreme frumoasă până pe 21 octombrie. Sursa foto: antena3.ro

Meteorologii au anunțat cum va fi vremea zilele următoare. Până pe 21 octombrie ne vom bucura de vreme frumoasă și temperaturi mai ridicate decât normalul acestei perioade. Ulterior, vremea se va schimb radical și vor veni ploi și frig, dar până atunci să ne bucurăm de zilele căduroase de toamnă.

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 17 octombrie

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Vremea în Capitală va continua să fie frumoasă. Joi, în data de 17 octombrie, bucureștenii se vor bucura de 22 de grade Celsius, așadar va fi o vreme foarte plăcută. Cerul va fi acoperit de nori, dar șansele de ploaie sunt foarte mici. Vântul va sufla slab spre moderat cu 6 km/h.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Și în Brașov mercurul din termometre va arăta 22 de grade Celsius la fel ca în București. Cerul va fi însorit pe tot parcursul zilei, iar șansele de precipitații sunt nule. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la 7 grade Celsius, iar cerul va fi senin.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

Temperatura care se va înregistra pe litoralul românesc joia aceasta va fi de 19 grade Celsius. Așadar, va fi o zi plăcută în ciuda norilor care vor acoperi cerul. Vântul va sufla slab cu 13 km/h. Pe parcursul nopții maxima va urca până la 13 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Cluj-Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

Locuitorii din Cluj-Napoca vor avea parte de o vreme extrem de plăcută, iar maxima va fi peste normalul acestei perioade. Temperatura care se va înregistra joi va fi de 24 de grade Celsius, iar cerul va fi în cea mai mare parte a zilei însorit. Vor exista și câțiva nori răzleți, dar nu sunt șanse de ploaie.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

În Iași vremea se menține plăcută și se vor înregistra 19 grade Celsius. Cerul va fi parțial noros, dar șansele de precipitații sunt doar de 10%. Vântul va sufla slab spre moderat cu 5 km/h. Pe timpul nopții temperatura va scădea până la 8 grade Celsius.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×