Prognoza meteo joi, 14 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

Ciprian Postolache   
în Prognoza meteo
13/02/2019, 18:29
Prognoza meteo joi, 14 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj GALERIE FOTO
Prognoza meteo joi, 14 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

Prognoza meteo joi, 14 februarie, aduce o vreme ceva mai bună în toată țara. Precipitațiile pierd din intensitate, iar vremea începe ușor să se încălzească. Pe finalul săptămânii se vor înregistra valori ceva mai mari decât cele normale pentru aceasta perioadă ! Vremea în București și Constanța este mai bună, în timp ce la Iași și Cluj se așteaptă ploi în ziua de joi.

În Brașov, de Ziua Îndrăgostiților, va ninge. De vineri vremea se va încălzi ușor în aproape toată țara, iar sâmbătă și duminică prognoza se anunță una frumoasă în aproape toate regiunile.

Prognoza meteo joi, 14 februarie! Vremea în București, Iași, Constanța, Brașov sau Cluj

În Oltenia, Muntenia și Dobrogea vremea este ceva mai caldă joi, 14 februarie. În Moldova și Transilvania precipitațiile vor apărea, chiar dacă nu foarte însemnate cantitativ, conform ANM.

Vremea în București

Vremea în București, joi, 14 februarie, este una frumoasă. Temperaturile sunt ceva mai ridicate decât normalul pentru această perioadă a anului. Maxima zilei în Capitală, conform ANM, va urca la 8 grade Celsius în cursul zilei de joi. Cerul va fi parțial înnorat, dar soarele își va face apariția destul de des pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab, cel mult până la moderat. Precipitațiile vor lipsi în Capitală de Ziua Îndrăgostiților.

 Vremea în Iași

Joi, 14 februarie, la Iași, prognoza meteo anunță precipitații. De Valentine’s Day, ieșenii vor avea nevoie de umbrelă dacă vor o plimbare romantică prin oraș. Maxima zilei va înregistra o valoare în jur de 4 grade Celsius, în timp ce minima abia va atinge valoarea de 1 grad. Și vântul va sufla puternic, joi, la Iași. Acesta va atinge o viteză de 26 kilometri pe oră.

Vremea în Constanța

Conform ANM, prognoza pe 14 februarie arată bine la Constanța. Soarele își va face apariția în mare parte din zi, dar vântul nu va lăsa maxima zilei să urce prea mult. Șase grade Celsius este temperatura de vârf joi la Constanța conform accuweather. Precipitațiile ocolesc litoralul de Ziua Îndrăgostiților, dar ziua de joi nu va aduce temperaturi prea mari pentru constănțeni. Minima zilei se va situa în jurul valorii de 2 grade Celsius.

Vremea în Brașov

Joi, 14 februarie, la Brașov se anunță precipitații sub formă de ninsoare. În orașul de sub Tâmpa, zăpada își va face apariția pe parcursul zilei, iar maxima zilei va atinge doar 2 grade Celsius. Minima coboară la minus 1 grad Celsius, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Cluj – Napoca

Vremea se anunță cu precipitații la Cluj – Napoca, în ziua de joi. Pe 14 februarie clujenii vor avea parte de precipitații mixte, ploaie, lapoviță, dar și zăpadă. Maxima zilei, conform prognozei ANM va urca la 4 grade Celsius, iar minima va coborî cu un grad sub zero. Vântul va sufla cu putere, dar izolat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×