Prognoza meteo joi 11 octombrie. Meteorologii anunță condiții de ceață!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
10/10/2018, 16:33
Prognoza meteo joi 11 octombrie. Meteorologii anunță condiții de ceață!
Prognoza meteo pentru ziua de joi, data de 11 octombrie 2018

Conform prognozei meteo pentru ziua de joi, data de 11 octombrie 2018 meteorologii anunță condiții de ceață. Previziunile meteo prevăd o vreme potrivită pentru perioada în care ne aflăm. Dar, între data de 13 și cea de 16 octombrie se va simți o scădere treptată a gradelor din termometre și asta se va simți în toată țara. Minimele termice cresc și ajung la una de 9-10 grade Celsius, asta până în ziua de vineri, 12 octombrie 2-18. În intervalul de 13 și 16 octombrie, minima scade chiar până la 5 grade Celsius, ulterior ajungând și la 2 grade Celsius. După ce temperaturile vor scădea, apar și ploile, însă în zone izolate, până pe data de 17 octombrie. Însă, până atunci mai este, așa că vremea per total, până la apariția precipitațiilor este una normală pentru a doua lună de toamnă.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de joi 11 octombrie 2018
Prognoza la malul mării

Previziunile meteorologilor anunță o vreme foarte plăcută la malul mării. Termometrele vor avea 20 de grade Celsius în prima parte a zilei, iar procentul de precipitații va fi unul mic, de 15%. Vânturile bat din direcția de nord-est, cu o putere măriciă în valoare de 24 de kilometri pe oră. Rafalele sunt și ele prezente și bat cu o putere de 35 de kilometri pe oră. Indicele de ultraviolete este încă prezent și are o valoare moderată de 3. A doua parte a zilei aduce 14 grade Celsius în termometre, care se simt ca 11. Procentul de precipitații se micșorează și ajunge la unul de 5%. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul bate cu o putere de 20 de kilometri pe oră.

Vremea în Iași

Prognoza meteo pentru ieșeni din ziua de joi 11 octombrie 2018 este una favorabila
Prognoza meteo în Iași

La Iași, conform accuweather, temperatura va fi una de 20 de grade Celsius. Cerul va fi predominant însorit, iar procentul de precipitații de o valoare foarte mică: 2%. Vânturile bat cu o putere slabă, de 9 kilometri pe oră, iar indicele de ultraviolete va fi unul moderat. O dată cu lăsarea serii, în termometre se vor găsi 7 grade Celsius. Cerul va fi mai mult senin, precipitațiile nu-și fac prezența, iar vânturile bat cu 6 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 11 octombrie 2018, la Cluj
Prognoza meteo pentru Cluj

Clujenii au parte astăzi de 20 de grade în termometre, care se simt cu un grad mai mult. Soarele va fi pe cer, iar precipitațiile nu își fac apariția. Vânturile vin din direcția de sud-est, cu o putere de 11 kilometri pe oră. Pe timp de seară, previziunile meteorologilor spun că vor fi 5 grade Celsius, care se simt cu un grad mai mult. Precipitațiile nu-și fac simțită prezența nici în a doua parte a zilei, iar cerul rămâne senin.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 11 octombrie 2018, pentru cei aflați la Cluj
Prognoza meteo pentru brașoveni

Previziunile astrologilor anunță că la Brașov vor fi 21 de grade Celsius în termometre, care se simt cu două grade mai mult.Procentul de precipitații este unul mic, în valoare de 8%. Cerul este însorit, iar vânturile bat cu o putere mică de 6 kilometri pe oră. În a doua parte a zilei, termometrele clujenilor vor arăta 4 grade Celsius, iar procentul de precipitații rămâne la fel de mic precum cel din timpul zilei. Meteorologii anunță un cer senin, iar vânturile bat cu o intensitatemi că de 6 kilometri pe oră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×