Prognoza meteo joi 1 noiembrie 2018. Meteorologii anunță vreme rece!

Alexandra Chivu   
în Prognoza meteo
31/10/2018, 17:43
Prognoza meteo joi 1 noiembrie 2018. Meteorologii anunță vreme rece!
Prognoza meteo pentru ziua de joi, din data de 1 noiembrie 2018

Conform prognozei meteo, ziua de joi, 1 noiembrie 2018, va avea în prim-plan o vreme rece. Meteorologii anunță o scădere a temperaturilor. În Capitală, experții prevestesc frig! Însă, chiar dacă vom avea parte de mai puține grade în termometre, avem un cer variabil în toată țara, cu câteva înnorări în sus-vest.

Și, chiar dacă avem parte de o scădere bruscă, luând în considerare temperaturile din ultima săptămână, acestea se află tot cu mult peste temperatura normală acestei perioade. Vântul va sufla cu o putere moderată, maximele se vor încadra, la mijlocul zilei, între 20 și 25 de grade Celsius în Treansilvania, Maramureș, Banat și Crișana. În Oltenia, Muntenia, Dobrogea și Moldova, maximele vor fi cuprinse între 18 și 23 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 1 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la malul mării

Conform accuweather, cei aflați la Constanța joi, 1 noiembrie 2018, vor găsi în termometre 20 de grade Celsius. Șansele de precipitații sunt de 1%, iar vânturile vor bate cu o putere mică, de 15 kilometri pe oră. Vestea bună este că soarele va fi pe cer, printre câțiva nori, iar indicele de ultraviolete va fi unul minim.

Vremea în Iași

Prognoza meteo joi 1 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași, joi

Potrivit ANM, previziunile meteorologice anunță oamenii aflați joi la Iași că vor avea parte de o maximă de 18 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul deloc îngrijorător, iar soarele va fi sus pe cer. Vânturile bat cu o putere mică, de 15 kilometri pe oră și indicele de ultraviolete este unul minim.

A doua parte a zilei aduce 8 grade Celsius, care se simt ca 6. Procentul de precipitații rămâne la același stadiu, cerul va fi parțial noros, iar vânturile suflă cu o intensitate de 15 kilometri pe oră.

Vremea în Cluj

prognoza meteo pentru ziua de joi 1 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Cluj astăzi!

Previziunile meteorologilor anunță că maxima zile la CLuj va fi de 22 de grade Celsius. Procentul de precipitații este de 5%, iar cerul va avea și noi, dar și soare. Veste bună este că vântul va sufla cu o putere mică, de 9 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce 10 grade Celsius în termometre, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații rămâne la același stadiu, iar cerul va fi unul predominant noros.

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 1 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei care se află joi, 1 noiembrie 2018, la Brașov

Conform meteorologilor, maxima zilei de joi 1 noiembrie 2018 va avea o maximă de 24 de grade celsius. Procentul de precipitații este unul foarte mic, de 1%. Cerul va fi plin de nori, dar și soarele îli va face simțită prezența, iar vânturile bat cu o intensitate de 7 kilometri pe oră. A doua parte a zilei aduce 8 grade Celsius în termometre, care se simt cu un grad mai mult. Procentul de precipitații și intensitatea cu care suflă vântul rămân la același stadiu, iar cerul va fi parțial spre predominant noros.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×