Prognoza meteo: duminică, 29 decembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Ninsoarea va continua să cadă

Alexa Serdan   
în Prognoza meteo
28/12/2019, 20:00
Prognoza meteo: duminică, 29 decembrie 2019. Cum va fi vremea în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca și Iași. Ninsoarea va continua să cadă
Prognoza meteo pentru duminică, 29 decembrie 2019, aduce temperaturi scăzute și ninsori. Sursa foto: pixabay.com

Agenția Națională de Meteorologie a transmis că prognoza meteo pentru ziua de duminică, 29 decembrie, vine cu temperaturi scăzute, lapoviță și ninsoare. Meteorologii anunță că se va depune un strat subțire de zăpadă în mai multe zone ale țării.

Prognoza meteo pentru duminică, 29 decembrie, aduce vreme rece și ninsori

Prognoza meteo pentru București

Vremea în București
Vremea în București. Sursa foto: weather.com

Vremea continuă să se răcească weekend-ul acesta în Capitală. Maxima va urca până la 3 grade Celsius și sunt așteptate precipitații sunt formă de ninsoare în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab spre moderat, iar cerul va fi predominant noros.

Prognoza meteo pentru Brașov

Vremea în Brașov
Vremea în Brașov. Sursa foto: weather.com

Gerul se va instala în regiunile montane, iar la Brașov se vor înregistra -2 grade Celsius pe timpul zilei și -7 grade pe parcursul nopții. Șansele de precipitații sunt mari, iar acestea vor fi sub formă de lapoviță și ninsoare urmând a se depune un strat subțire.

Prognoza meteo pentru Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța. Sursa foto: weather.com

Meteorologii anunță vreme închisă, nori și temperaturi scăzute în Constanța. Vântul va sufla slab spre moderat, dar va avea unele intensificări în timpul averselor. Ploile vor fi de scurtă durată, iar maxima care se va înregistra pe litoralul românesc va fi de 5 grade Celsius.

Prognoza meteo pentru Cluj – Napoca

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca. Sursa foto: weather.com

ANM transmite că în Cluj – Napoca maxima nu va depăși pragul înghețului, așadar se vor înregistra zero grade Celsius. Cerul va fi noros în cea mai mare parte a zilei, dar șansele de precipitații sunt destul de scăzute. Vântul va sufla slab cu doar 14 km/h.

Prognoza meteo pentru Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași. Sursa foto: weather.com

Și în Iași vremea va fi rece și închisă. Temperatura maximă va atinge 1 grad, iar șansele de precipitații sunt foarte ridicate. Vântul va sufla moderat, dar va avea unele intensificări în timpul ninsorii. Pe timpul nopții maxima va scădea până la -4 grade Celsius.

 

 

 

 

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×