Prognoza meteo duminică 25 noiembrie: vremea se încălzește brusc

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
24/11/2018, 14:30
Prognoza meteo duminică 25 noiembrie: vremea se încălzește brusc
Iată ce spun meteorologii Administrației Naționale de Meteorologi pentru ziua de duminiză, 25 noiembrie

Meteorologii de la Administrația Națională de Meteorologie anunță pentru 25 noiembrie temperaturi care cresc brusc. Neașteptat, după gerul care ne-a luat pe nepregătite, ne așteptăm la ceva temperaturi destul de indulgente pentru normalul perioadei în care ne aflăm.

Prognoza meteo duminică 25 noiembrie. Se incalzeste!

Maximele vor indica peste 10 grade Celsius. Cei din Capitală se vor putea bucura de un cer însorit și temperaturi care vor fi cuprinse între 10 și 3 grade Celsius. De asemenea, meteorologii au menționat faptul că perioada călduroasă este în 24-27 noiembrie. După aceasta, urmează o răcire a vremii.

Vremea în Constanța

Constanța
Constanța

Vremea din ziua de duminică va fi cu nori și soare, anunță ANM. Maixma zilei va cuprinde 11 grade Celsius. Vânturi vin din direcția zonelor de sud-sud-vest 11 km/h și rafale de 17 km/h. Minima nopții aduce 7 grade Celsius și un cer parțial spre predominant noros. Vânturi vin din partea de sud a teritoriului României cu 15 km/h și cu rafale de 26 km/h.

Vremea în Iași

Iași
Iași

Maxima zilei aduce doar 2 grade Celsius și un cer plini de nori și cu ceață. Vânturi vin din direcția de sud-est cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h. Noaptea vine cu minima de -2 grade Celsius și cu câteva perioade de ploaie înghețate. Vânturi vin dinspre zonele de sud-est ale teritoriului României cu 9 km/h și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în  Cluj-Napoca

Cluj-Napoca
Cluj-Napoca

Maxima zilei de 25 noiembrie vine cu 10 garde Celsius pentru clujeni și cu un cer cu nri și soare. Vânturi vin din direcția de est-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h. Minima nopții aduce doar 4 grade Celsius și intensitatea ploilor care scad în averse ușoare. Vânturi vin dinspre sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Brașov

Brașov
Brașov

Maxima nopții vine cu 12 grade Celsius și cu o vreme cu nori și soare. Vânturi vin dinspre zonele de est-sud-est ale teritoriului României cu 4 km/h și cu rafale de 7 km/h. Noaptea are minima de 3 grade Celsius și peioade de ploaie. Vânturi vin din zona de sud a României cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×