Prognoza meteo duminică, 22 decembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer senin în cea mai mare parte a teritoriului

Bogdan Solomon   
în Prognoza meteo
21/12/2019, 16:55
Prognoza meteo duminică, 22 decembrie. Vremea în București, Iași, Brașov, Cluj Napoca, și Constanța! Cer senin în cea mai mare parte a teritoriului
Ziua de duminică, 22 decembrie 2019 aduce vreme frumoasă în București și restul țării. Sursa foto: hepta.ro

Administrația Națională de Meteorologie a transmis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 22 decembrie, iar veștile sunt cât se poate de bune, mai ales că vremea mohorâtă și ploioasă din ultimele zile începe în sfârșit să se îndrepte. Mai mult decât atât, temperaturile se vor menține la valori neobișnuit de mari pentru perioada în care ne aflăm.

Cum va fi vremea în ziua de duminică, 22 decembrie

Ultima zi de weekend aduce vreme neașteptat de frumoasă, cu cer parțial noros în majoritatea regiunilor țării și șanse minime de apariție a precipitațiilor. Totodată, vântul va sufla slab până la moderat, mai ales în partea de nord a Moldovei, sudul Banatului, Oltenia și Dobrogea. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 12 și 16 grade Celsius.

Vremea în București

Vremea în București
Vremea în București

În Capitală, ziua de duminică vine cu vești foarte bune, întrucât cerul se anunță parțial noros, cu șanse minime de a avea parte de stropi de ploaie, chiar dacă vântul va sufla cu o viteză de 18 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 8și 16 grade Celsius. În plus, umiditatea va urca până la pragul de 82%.

Vremea în Iași

Vremea în Iași
Vremea în Iași

Locuitorii din Iași vor avea parte de vreme frumoasă, cu cer parțial noros, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 19 km/h. Valorile termice se vor situa între 9 și 14 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 77%.

Vremea în Brașov

Vremea în Cluj-Napoca
Vremea în Cluj-Napoca

În Brașov, vremea se anunță prietenoasă pe tot parcursul zilei de duminică, cu cer parțial noros și șanse minime să apară stropi de ploaie. Vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 14 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 6 și 14 grade Celsius. În plus, umiditatea va ajunge la 73%.

Vremea în Cluj-Napoca

În Cluj Napoca, vremea va fi mohorâtă, cu cer parțial noros și precipitații pe toată durata zilei, în timp ce vântul care va sufla cu o viteză de 13 km/h. De asemenea, valorile termice se vor situa între 5 și 12 grade Celsius, iar umiditatea va urca până la pragul de 79%.

Vremea în Constanța

Vremea în Constanța
Vremea în Constanța

Pe litoral, vremea se anunță la fel de prietenoasă ca în cea mai mare parte a teritoriului, cu cer parțial noros, în timp ce vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 34 km/h. În ceea ce privește valorile termice, acestea se vor situa între 12 și 16 grade Celsius, iar umiditatea va fi de 74%.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×