Prognoza meteo duminică, 14 octombrie: temperaturi scăzute dimineața

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
13/10/2018, 17:46
Prognoza meteo duminică, 14 octombrie: temperaturi scăzute dimineața
Prognoza meteo pentru duminică, 14 octombrie

Meteorologii ANM anunță pentru sfârșitul de weekend vreme frumoasă, doar că dimineața și noaptea își vor face apariția unele temperaturi destul de scăzute. Duminică, 14 octombrie, Oltenia și Banatul scapă de nori.

Maximele în Oltenia vor fi cuprinse între 18-23 de grade Celsius, iar minimele se arată a fi între 1-8 grade Celsius. Banatul va avea minima de 3 grade Celsius, iar maximele de 30 de grade Celsius. Zona Transilvaniei va avea în continuare minime de -4 grade Celsius și maxime cuprinse între 16-25 de grade Celsius.

Vremea în Constanța

 Vreme Constanța pentru duminică, 14  octombrie
Vreme Constanța pentru duminică, 14 octombrie

Duminică, 14 octombrie, constănțenii vor avea parte de un cer predominant însorit și de maxima de 20 de grade Celsius.  Vânturile se arată din zonele de nord-est ale teritoriului României cu 26 km/h și cu rafale de 29 km/h. Noaptea va arăta 14 grade Celsius, ce se vor simți defapt ca 11 grade Celsius. Cerul va fi senin, iar vânturile vor veni dinspre nord-estul României cu 18 km/h și rafale de 30 km/h.

Vremea în Iași

Veme Iași pentru duminică, 14 octombrie
Veme Iași pentru duminică, 14 octombrie

Ziua de 14 octombrie vine cu maxima de 20 de grade Celsius și cu un cer predominant însorit. Vânturile vin din partea de est a țării cu 7 km/h, și cu rafale de 11 km/h. Noaptea va arăta doar minima de 5 grade Celsius pentru ieșeni, și un cer mai mult senin. Vânturile vin din zonele de sud-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 11 km/h.

Vremea în Cluj-Napoca

Vreme Cluj-Napoca pentru duminică, 14 octombrie
Vreme Cluj-Napoca pentru duminică, 14 octombrie

Meteorologii arată maxima de 20 de grade Celsius pentru ziua de duminică a clujenilor. Un cer predominant însorit și vânturi din partea de sud-est cu 11 km/h a teritoriului, și cu rafale de 17 km/h. Noaptea de 14 octombrie aduce doar 2 grade Celsius, dar un cer senin. Vânturi se indică din partea de sud-sud-est a României cu 7 km/h, și cu rafale de 13 km/h.

Vremea în Brașov

Vreme Brașov pentru duminică, 14 octombrie
Vreme Brașov pentru duminică, 14 octombrie

Pentru brașoveni se indică maxima de 21 de garde Celsius și un cer predominant însorit. Vânturile vin din partea de est-sud-est cu 7 km/h și cu rafale de 9 km/h. Noaptea de duminică va avea doar 1 grad Celsius, care va fi acompaniat de un cer senin. Vânturile vin din partea de sud-sud-est cu 6 km/h și cu rafale de 9 km/h.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×