Prognoza meteo duminică 13 ianuarie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Ciprian Postolache   
în Prognoza meteo
12/01/2019, 17:42
Prognoza meteo duminică 13 ianuarie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj GALERIE FOTO
Prognoza meteo duminică 13 ianuarie! Vremea în București, Iași, Constanța sau Cluj

Duminică, 13 ianuarie 2019, vremea va fi geroasă în țară, dar în ușoară încălzire. Noaptea de sâmbătă spre duminică va fi una cu temperaturi scăzute, chiar și pentru această perioadă. Chiar dacă pe timpul zilei de duminică se mai încălzește ușor, temperturile nu vor trece prea mult de zero grade Celsius.

Prognoza dată de ANM arată că în partea de vest temperaturile sunt ceva mai ridicate, dar în această zonă sunt mai mari șanse de precipitații sub formă de ninsoare. „Duminică, pe zi, se mai încălzeşte uşor în jumătatea de vest a teritoriului, astfel că temperaturile vor deveni pozitive, uşor peste zero grade, cel mult trei prin Banat, Crişana şi în vestul Olteniei. În jumătatea de est, vor fi în continuare temperaturi mai scăzute, preponderent negative, cu valori de minus trei – minus 5 în depresiunile din Transilvania, dar şi în Muntenia”, a declarat Alina Şerban, meteorologul de serviciu în cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).

Prognoza meteo duminică, 13 ianuarie: Vremea se încălzește ușor în toată țara

Duminică, temperaturile din toată țara mai urcă uşor, însă dimineaţa va fi tot una geroasă. În Apuseni şi în nordul Carpaţilor Orientali apar ninsorile, chiar dacă pe arii mai restrânse. Cerul va fi temporar noros, iar temperaturile se vor afla mai mult pe valori negative. Precipitațiile își vor face din apariția, dar în afara zonelor de munte, acestea vor apărea izolat.

Vremea în București

Conform ANM, în București, cerul se va înnora în ziua de duminică, 13 ianuarie. Temperatura maximă va urca în timpul zile până la valoarea de -3 grade Celsius. În timpul dimineții, în Capitală cerul va fi acoperit, iar minima se va situa în jurul valorii de -5 grade.

Vremea în Iași

În Iași duminică, 13 ianuarie, vremea este rece, iar cerul parțial înnorat. Ieșenii vor avea parte de frig pe tot parcursul zilei, iar temperaturile vor fi sub media normală pentru această perioadă. Maxima la Iași ajunge duminică la -2 grade Celsius, în timp ce minima coboară până la -7 grade. Vântul va sufla și el slab până la moderat, iar precipitațiile vor lipsi.

Vremea în Brașov

Brașovenii vor avea parte de o duminică ceva mai bândă. Noaptea de sâmbătă spre duminică va aduce temeperaturi de -6 grade Celsius, dar pe timpul zilei de 13 ianuarie maxima va urca la zero grade. Vântul va sufla slab, iar precipitațiile ar putea apărea izolat pe arii restrânse.

Vremea în Constanța

Pe litoral, duminică 13 ianuarie, vremea se încălzește ușor față de ziua de sâmbătă, conform accuweather. Maxima zilei va urca la 2 grade Celsius, iar minima la -2 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.

Vremea în Cluj-Napoca

Clujenii au și ei parte de temperaturi în creștere, în ziua de duminică, 13 ianuarie. Cerul va fi mai mult acoperit și vor apărea precipitațiile la Cluj. Va ninge pe parcursul zilei, iar maxima va atinge valoarea de -1 grad Celsius. Minima se va înregistra în jurul valorii de -4 grade.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×