Prognoza meteo duminică 11 noiembrie 2018. Scad temperaturile!

Alexandra Chivu   
în Instant Articles
10/11/2018, 17:47
Prognoza meteo duminică 11 noiembrie 2018. Scad temperaturile!
Prognoza meteo pentru ziua de duminică, 11 noiembrie 2018

Conform prognozei meteo, ziua de duminică, 11 noiembrie 2018, temperaturile scad brusc! Duminică, vremea va continua să fie frumoasă și deosebit de cald în majoritatea țării. Însă, pe văi și în depresiuni va fi ceață, în special dimineața, izolat. Fenomenul meteo se va produce local și în dus-est, unde se vor fi condiții și de burniță. Temperaturile maxime în Moldova se vor situa între 11 și 16 grade Celsius. Iar, în restul României, cel mai cald va fi în Banat și Lunca Dunării. Previziunile meteorologilor arată că pe data de 13 vor fi surprinși de temperaturi scăzute, când maxima va atinge doar 9 grade Celsius.

Vremea în Constanța

prognoza meteo duminica 11 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Constanța

Conform accuweather, cei aflați la lamul mării vor avea parte, la amiază, de o maximă de 16 grade Celsius, care se va simți cu un grad mai mult. Procentul de precipitații este unul de 42%. Burnița își va face apariția, iar vânturile vor sufla slab, cu o putere de 7 kilometri pe oră. A doua parte a zilei va avea în termometre 10 grade Celsius. Cerul va fi noros, iar procentul de precipitații va ajunge la 25%.

Vremea în Iași

Prognoza meteo duminica 11 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Iași

Potrivit ANM, previziunile meteorologice pentru ce aflați la Iași sunt în conformitate cu anotimpul în care ne aflăm. Maxima zilei va fi de 13 grade Celsius, care se va simți cu 3 grade mai puțin. Precipitațiile nu-și vor face apariția, iar cerul va fi acoperit de nori, dar și de soare. A doua parte a zilei aduce în termometre o minică de 4 grade Celsius, care se simte cu două grade mai puțin. Procentul de precipitații este de 25%, iar cerul va avea nori joși.

Vremea în Cluj

Prognoza meteo duminica 11 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei de la Cluj

Prognoza meteo de la Cluj anunță 14 grade Celsius, care se vor simți cu două grade mai mult. Precipitațiile nu-și fac apariția, iar cerul va fi parțial însorit. Minima serii este de doar 0 grade Celsius, care se va simți cu 4 grade mai mult. Cerul va fi senin, precipitațiile au un procent de 3%, iar vânturile bat cu o intensitate de 2 kilometri pe oră.

Vremea în Brașov

Prognoza meteo de duminica 11 noiembrie 2018
Prognoza meteo pentru cei aflați la Brașov

Previziunile meteorologice pentru cei aflați la Brașov sunt pozitive. Maxima zilei este de 18 grade Celsius, care se simte cu două grade mai mult. Cerul va fi parția însorit, iar vântul va sufla slab, cu 4 kilometri pe oră. Minima serii este de -1 grad Celsius, care se va simți cu un grad în plus. Cerul va fi mai mult senin și vântul va bătea cu 6 kilometri pe oră. Precipitațiile nu-și vor face apariția.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×