Prognoza meteo de weekend. Vremea se răceşte în toată ţara

Filon Stan  
înHotnews
30/09/2017, 15:24
Prognoza meteo de weekend. Vremea se răceşte în toată ţara

Veşti proaste pentru weekend! Meteorologii au anunţat cum va fi vremea sâmbătă şi duminică! Temperaturile scad zilnic, sub media normală pentru această perioadă!

Potrivit datelor oficiale transmise de ANM, temperatura aerului va continua să scadă în următoarea perioadă, România fiind cuprinsă de frig. Pe întreg teritoriu al ţării va fi din ce în ce mai frig, temperaturile din weekend atingând o maximă de doar 19 grade Celsius şi o minima de 11 grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo de weekend! Vezi cum e vremea duminică

Sâmbătă, în majoritatea zonelor vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi în centru local va fi chiar rece pentru această perioadă din an. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 19 grade, iar cele minime între -3…-2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11…12 grade pe litoral. Cerul va fi parţial noros în sudul extrem şi în sud-vest şi mai mult senin în restul teritoriului.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55-60 km/h pe litoral. Izolat, în nord şi în centru se va produce brumă. Duminică, temperatura aerului va continua sã scadă uşor în toată ţara, astfel că vremea va deveni răcoroasă în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în jumătatea de sud a teritoriului şi doar izolat în extremitatea sud-estică.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 16 grade Celsius

Galaţi 17 grade Celsius

Iaşi 16 grade Celsius

Sibiu 15 grade Celsius

Oradea 19 grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×