Prognoza meteo de marți, 2 octombrie! Vremea se face din nou frumoasă!

în Stiri de ultima ora
01/10/2018, 22:44
Prognoza meteo de marți, 2 octombrie! Vremea se face din nou frumoasă!
Prognoza meteo de marti, 2 octombrie. Vremea se insenineaza

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru marți, 2 octombrie! Astfel aflăm că vremea va deveni în general frumoasă și se va încălzi în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul zilei, când va mai ploua slab, local în extremitatea de sud-est și izolat în rest, cu precădere în zonele de munte.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări spre sfârșitul intervalului, în zona montană înaltă din nordul Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 25 de grade, iar cele minime în general între 4 și 14 grade. În zonele joase de relief, dimineața și noaptea izolat se va semnala ceață.

Vremea în Constanța

Prognoza meteo pentru data de 2 octombrie este una bună pentru locuitorii din județul Constanța! Temperaturile maxime vor atinge 21 de grade, iar cele minime vor coborâ până la 5 grade Celsius. În prima parte a zilei, cerul va fi predominant însorit, iar spre seară, cerul se va înnora, însă nu va ploua.

Vremea in Constanta

Vremea în Iași

Locuitorii județului Iași au parte și ei de o vreme frumoasă. Temperaturile maxime vor ajunge și aici tot la 21 de grade Celsius, în timp ce temperaturile minime vor ajunge la 8 grade Celsius. cerul va fi puțin însorit în prima parte a zilei, dar spre seară acesta va fi acaparat de nori, însă nu va ploua. Vântul va adia cu 11 kilometri pe oră.

Vremea in Iasi

Vremea în Cluj

Clujenii vor avea parte de o vreme cam mohorâtă. Temperaturile maxime vor atinge 19 grtade Celsius, oar cele minime vor scădea până la 5 grade Celsius. Cerul va fi mai mult noros, în prima parte a zilei, iar noaptea s-ar putea să plouă, iar ploaia s-ar putea transforma în furtună. Vântul va bate cu 17 kilometri pe oră.

Vremea in Cluj

Vremea în Brașov

În Brașov va fi frumos și astăzi. Temperaturile vor atinge 21 de grade Celsiu, dar spre seară acestea vor coborâ până la 5 grade Celsius. În prima parte a zilei, cerul va fi însorit, iar spre sfârșitul zilei, bolta cerească va fi cuprinsă de nori. Aceștia n u aduc însă ploaie, după cum susține accuweather.com. Vântul va adia doar cu 11 kilometri pe oră!

Vremea in Brasov

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×