Prognoza meteo. Cum va fi vremea în perioada următoare

Marian Popovici   
în Hotnews
10/10/2017, 01:22
Prognoza meteo. Cum va fi vremea în perioada următoare

Prognoza meteo. După câteva zile ploioase în toată ţara, vremea începe să se îndrepte, iar temperaturile cresc cu câteva grade, potrivit prognozei meteo pentru perioada 9-22 octombrie. Apoi, vor urma iar câteva zile de răcoare, dar zilele frumoase se vor întoarce şi iarna nu îşi va face încă apariţia. 

Prognoza meteo. Vă prezentăm în ceea ce urmează, cum va fi vremea în diferite regiuni din ţară.

Prognoza meteo. Vremea va fi urâtă la munte în weekend 

Muntenia: Până pe 13 octombrie se va încălzi treptat până la 22 de grade, dar apoi vremea se va răci din nou la 18 grade. Temperaturile minime vor fi în creştere de la 5-6 grade până la 8 grade, cât e temperatura normală în această perioadă.  Transilvania: De la 12-13 grade în primele zile, temperaturile vor creşte până la 17-18 grade, dar după 14 octombrie vremea se răcoreşte şi există mai probabilităţi de ploaie până în 20 octombrie.

Prognoza meteo. Moldova: În primele zile vor fi 14-15 grade. Media regională a valorilor pe timp de zi va fi de 15-17 grade în a doua parte a lunii octombrie. Dobrogea: în primele zile vor fi 17-18 grade, dar în a doua parte a lunii vremea se va răci. La munte: În primele zile se anunţă în jur de 4-6 grade şi până pe 12 octombrie se va încălzi. La jumătatea lunii octombrie, pe 13, 14 şi 15 octombrie va ploua la munte.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×