PROGNOZA METEO. Cod galben de vânt în 8 judeţe. Vezi aici până când este valabilă avertizarea

Valeriu Tache    Camelia Arsene   
în Hotnews
23/10/2017, 07:52
PROGNOZA METEO. Cod galben de vânt în 8 judeţe. Vezi aici până când este valabilă avertizarea

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis avertizări meteo de cod galben de vânt pentru mai multe zone monate din opt judeţe. Avertizarea este valabilă până luni, 23 octombrie, la ora 10:00. După aceea va intra în vigoare un at cod, cu ploi însemnate cantitativ şi intensificări ale vântului la munte.

Totodată, de la ora 12:00, Administraţia Naţională de Meteorologie a anunţat cod portocalit pentru Mehedinţi, Gorj, Vâlcea, Argeş şi Dâmboviţa.Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo pentru ziua de luni, 23 octombrie

Luni dimineaţă, începând cu ora 07:00, sunt anunţate intensifiări ale vântului care vor atinge şi depăşi la rafală 55-65 kilometri pe oră iar la munte, temporar, 70-80 kilometri pe oră, în zonele de munte din judeţul Sibiu.

Pentru Buzău, Argeş, Dâmboviţa şi Prahova, în zonele de munte, sunt semnalate intensificări ale vântului care temporar vor atinge şi depăşi la rafală 70-80 kilometri pe oră, iar la peste 1.800 metri, 90 kilometri pe oră.

Sursă: news.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×