Prognoza meteo 9 ianuarie! Temperaturile scad brusc! Un val de ger se abate peste România!

Filon Stan    Claudiu Ilie   
în Prognoza meteo
09/01/2018, 08:15
Prognoza meteo 9 ianuarie! Temperaturile scad brusc! Un val de ger se abate peste România!

Vremea schimbă foaia! Primul val de frig semnificativ stă să sosească în România! Nu vor fi -20 de grade, ca în alte ţări, dar temperaturile se vor apropia de limitele normale pentru această perioadă din an, potrivit meteorologilor.

Din păcate trecerea  la temperaturile joase se va face destul de brusc, potrivit ANM. Gradul de adaptabilitate a corpului uman va fi pus la încercare. Astfel, scăderea se va resimţi mai ales începând de marţi.

Prognoza meteo 9 ianuarie. În bucureşti vor fi 5 grade  Celsius

Dacă până acum în Capitală am avut temperaturi ce au depăşit 10 grade, de marţi nu vor fi mai mult de 5 grade. În partea de Nord a Moldovei se vor înregistra temperaturi în jurul pragului de îngheţ, 1 grad sau maximum 2 grade.

De vineri, sâmbătă, duminică, dar mai ales de săptămâna viitoare presiunea termică va fi ridicată. În partea de sud-est a ţării, sudul Moldovei, zona Dobrogei şi mare parte din Muntenia vor exista intensificări ale vantului. La finalul săptămânii vom vorbi de temperaturi aproape de pragul de îngheţ şi de intensificări ale vantului ceea ce va accentua senzaţia de frig. Se aşteaptă şi precipitaţii. 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×