Prognoza meteo 9 februarie 2018. Vin ninsorile, dar şi ploile!

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
09/02/2018, 08:00
Prognoza meteo 9 februarie 2018. Vin ninsorile, dar şi ploile!

În jumătatea nordică a ţării, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Înnorările accentuate vor persista şi temporar, în special, în prima parte a intervalului, va ninge slab la munte, în Maramureş şi cea mai mare parte a Moldovei. În zona Transilvaniei, vor predomina ninsorile, iar în Crişana, pe arii restrânse, vot fi precipitaţii mixte.

În restul teritoriului, temperaturile diurne vor fi în continuare peste mediele perioadei; cerul va fi variabil, cu înnorări în sud-vest, unde însă, doar pe spaţii mici, va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe parcursul zilei la munte, îndeosebi pe creste, dar la cote mai reduse, temporar, şi în sud, in sud-est şi in centru.

Prognoza meteo 9 februarie 2018. În Bucureşti vor fi 11 grade Celsius

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -1…0 grade în nordul Moldovei şi 11…12 grade, izolat în Oltenia şi Muntenia, iar cele minime se vor situa între -4 şi 2 grade, cu valori uşor mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali. În zonele joase de relief, din centru, sud şi sud-est, mai ales noaptea, pe spaţii mici, se va semnala ceaţă.

În bucureşti, temperaturile vor în continuare mai mari decât cele climatologic specifice acestei date, cu maxime de 10…11 grade şi minima de -2…-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla moderat pe parcursul zilei şi, în general, slab noaptea, când se va forma ceaţă.

Ştirea MOMENTULUI

Decizia luată de Comisia Europeană cu privire la ora de vară

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.