Prognoza meteo 8 septembrie. Care vor fi maximele zilei!

Filon Stan   
în Hotnews
08/09/2017, 00:09
Prognoza meteo 8 septembrie. Care vor fi maximele zilei!

Prognoza meteo 8 septembrie! Vremea va fi frumoasă în toată ţara! Valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru prima decadă a lunii septembrie.

Vineri se anunţa vreme frumoasă şi caldă în sudul şi sud-estul ţării. În celelalte zone, se mai aduna norii însă doar pe spaţii mici va ploua slab, mai ales în zona de munte şi se pot semnala şi fenomene electrice. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Vântul va fi activ, iar la amiază vom avea temperaturi cuprinse între 21 şi 33 de grade. Cele mai mari temperaturi se vor înregistra în sudul Munteniei.

Prognoza meteo 8 septembrie! Ploi izolate la noapte

În timpul nopţii, înnorările vor fi mai accentuate în regiunile nord-vestice unde vor fi averse locale, moderate cantitativ.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări ziua la munte şi local în sudul şi în estul teritoriului, iar în a doua parte a intervalului pe arii restrânse în nord-vest.

Minimele termice vor fi cuprinse între 8 şi 18 grade, uşor mai ridicate pe litoral.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×