Prognoza meteo 8 septembrie. Vremea va fi frumoasă, dar va ploua izolat

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
07/09/2018, 13:33
Prognoza meteo 8 septembrie. Vremea va fi frumoasă, dar va ploua izolat
Prognoza meteo 8 septembrie. Vreme frumoasa, cu ploi pe arii restranse

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 8 septembrie. Astfel aflăm căm vremea va fi în continuare în general frumoasă, cu cer variabil. Înnorări temporar accentuate, averse și posibil descărcări electrice vor fi, mai ales după-amiaza și seara, pe arii restrânse în zona montană și doar izolat în centrul și în sudul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 32 de grade, iar cele minime între 6…8 grade în depresiuni, unde se mențin condițiile de ceață, și în jurul a 17 grade pe litoral.

Vremea în Constanța

Turiștii aflați pe litoral însă de mai pot bucura de o baie în mare. Cel puțin în prima parte a zilei. Temperaturile vor atinge 27 de grade Celsius, iar soarele răzbate printre nori. În cea de-a doua parte a zilei, temperaturile scad până la 17 grade Celsius și este posibil să înceapă să plouă. Vântul se întețește ușor și va bate cu 24 de kilometri pe oră.

Vremea in Constana

Vremea în Cluj

Prognoza meteo 8 septembrie aduce pentru clujeni vești bune. Sunt șanse minime să plouă! Temperaturile vor urca în termometre până la 24 de grade Celsius, iar temperaturile minime vor atinge 12 grade Celsius. Vântul va bate în prima parte a zilei cu 24 de kilometri pe oră, însă în a doua parte a zile se va mai tempera, până la 18 kilometri pe oră.

Vremea in Cluj-Napoca

Vremea în Iași

Vremea din data de 8 septembrie este una destul de mohorâtă pentru ieșeni. Temperaturile maxime vor ajunge la 22 de garde Celsius, iar cele minime vor coborâ până la 12 grade Celsius. Șansele să plouă sunt foarte ridicate. 40% șanse să plouă în prima parte a zilei, pe când în a doua parte șansele scad la 20%. Vântul va bate cu 22 de kilometri pe oră.

Vremea in Iasi

Vremea în Brașov

Brașovenii se vor bucura de o zi de sâmbătă relativ însorită. În prima parte a zile, când temperaturile vor ajunge la 23 de grade Celsius, cerul va fi parțial însorit, iar șansele de furtună sunt de 7%. Spre sfârșitul zile scade temperatura până la 12 grade Celsius, dar cresc șansele, până la 24 %, să înceapă furtuna. Vântul va adia cu viteze de 15-17 kilometri pe oră.

Vremea Brasov

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×