Prognoza meteo 7 septembrie. Vremea va fi călduroasă, dar va ploua izolat!

în Stiri de ultima ora
06/09/2018, 16:40
Prognoza meteo 7 septembrie. Vremea va fi călduroasă, dar va ploua izolat!
Prognoza meteo 7 septembrie. Vreme calduroasa, dar cu posibile averse de ploaie

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 7 septembrie. Astfel, aflăm că vremea va fi în general frumoasă, cu cer variabil. Unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice vor fi, mai ales după-amiaza și la începutul nopții, pe spații restrânse la munte, în centrul și sudul teritoriului.

Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 11 și 19 grade, mai scăzute -până spre 7 grade- în depresiuni, unde vor fi condiții de ceață.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 24 și 29 de grade în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, 28-33 de grade în Oltenia, Muntenia și Dobrogea și 26-31 de grade în Moldova.

Vremea în Constanța

Pe litoral, temperaturile vor fi ridicate, însă va ploua. Acestea vor atinge chiar și 28 de grade Celsius, dar sunt șanse de 40% să se formeze o furtună care să-i alunge pe toți turiștii. Temperaturile minime se vor situa în jurul a 18 grade Celsius, iar vantul se va înteți până la 28 de km pe oră.

Vremea în Iași

Meteorologii anunță o prognoza meteo cam ploioasă pentru data de 7 septembrie, în Iași. Temperaturile maxime vor ajunge la 24 de grade Celsius, iar cele minime vor coborâ până la 13 grade Celsius. Sunt șanse de 55 % ca o rafală de ploaie să stropească bine județul, iar vântul va adia cu 20 de km pe oră.

Vremea în Cluj

Clujenii se vor bucura de o zi de vineri foarte frumoasă, însorită în prima parte a zilei, când se vor înregistra 24 de grade Celsius. Cerul se va înnora treptat spre seară, cțnd temperatura minimă va scădea până la 12 grade Celsius. Vântul va adia cu 13 km pe oră, dar șanse de precipitații nu prea sunt.

Vremea în Brașov

Nici la munte nu sunt anunțate ploi, deși vremea pe data de 7 septembrie se menține ușor instabilă. Cerul este în mare parte senin, cu temperaturi maxime care pot ajunge până la 22 de grade Celsius și temperaturi minime care pot coborâ până la 11 grade Celsius. Vântul va sufla variabil, iar șansele de precipitații sunt de  20%, potrivit accuweather.com.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×