Prognoza meteo 6 ianuarie. Vremea rămâne frumoasă în sud. În rest, pot fi semnalate fulguieli

Filon Stan   
în Prognoza meteo
06/02/2018, 08:00
Prognoza meteo 6 ianuarie. Vremea rămâne frumoasă în sud. În rest, pot fi semnalate fulguieli

În sud şi în sud-vest vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii februarie, în timp ce în restul ţării temperaturile vor fi apropiate de mediilor multianuale; maximele se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 9 grade în sudul extrem, iar minimele, vor fi de la -11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 2…4 grade pe litoral şi în Dealurile Banatului.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-nord-est unde doar izolat vor mai fi posibile fulguieli, iar noaptea în regiunile sud-vestice unde vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 6 ianuarie. În Bucureşti vor fi 8 grade Celsius

Vântul se va intensifica în cursul nopţii în sud-vest, cu viteze mai mari, peste 50…60 km/h, în sudul Banatului şi la munte, cu rafale pe creste de peste 75…80 km/h. Local dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, vremea va fi uşor mai caldă decât normal cu maxime de 7…8 grade si minime de -2…-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa şi noaptea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×