Prognoza meteo 6 ianuarie. Vremea rămâne frumoasă în sud. În rest, pot fi semnalate fulguieli

Filon Stan   
in Prognoza meteo
06/02/2018, 08:00
Prognoza meteo 6 ianuarie. Vremea rămâne frumoasă în sud. În rest, pot fi semnalate fulguieli

În sud şi în sud-vest vremea va fi uşor mai caldă decât în mod obişnuit în prima decadă a lunii februarie, în timp ce în restul ţării temperaturile vor fi apropiate de mediilor multianuale; maximele se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei şi în estul Transilvaniei şi 9 grade în sudul extrem, iar minimele, vor fi de la -11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali până la 2…4 grade pe litoral şi în Dealurile Banatului.

Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în nord-nord-est unde doar izolat vor mai fi posibile fulguieli, iar noaptea în regiunile sud-vestice unde vor fi precipitaţii slabe, predominant ploi.

Prognoza meteo 6 ianuarie. În Bucureşti vor fi 8 grade Celsius

Vântul se va intensifica în cursul nopţii în sud-vest, cu viteze mai mari, peste 50…60 km/h, în sudul Banatului şi la munte, cu rafale pe creste de peste 75…80 km/h. Local dimineaţa şi noaptea, se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, vremea va fi uşor mai caldă decât normal cu maxime de 7…8 grade si minime de -2…-1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Vor fi condiţii de ceaţă dimineaţa şi noaptea.

Ştirea MOMENTULUI

Bianca Drăgușanu, fotografiată alături de un bărbat celebru, în toiul nopții! Totul, după despărțirea de Tate

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.