Prognoza meteo 6 ianuarie 2018! Vremea se încălzeşte în continuare!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
06/01/2018, 08:15
Prognoza meteo 6 ianuarie 2018! Vremea se încălzeşte în continuare!

Vremea continuă să se încălzească! Valorile termice, în creştere semnificativă faţă de intervalul anterior, vor caracteriza o vreme deosebit de caldă pentru această dată.

Temperaturile maxime se vor încadra între 5 şi 15 grade, iar cele minime între -2 şi 7 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei spre -5 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în nordul şi nord-estul ţării, unde cu totul izolat va ploua slab.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 6 ianuarie 2018. În Bucureşti vor fi 13 grade Celsius

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, iar în cursul zilei şi la cote mai reduse, în regiunile vestice. În zonele joase de relief, local se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă, cu o maximă de 12…13 grade şi o minimă în jurul valorii de 1 grad. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Dimineaţa şi noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×