Prognoza meteo 4 ianuarie 2018! Vremea se menţine caldă

Filon Stan   
în Prognoza meteo
04/01/2018, 08:15
Prognoza meteo 4 ianuarie 2018! Vremea se menţine caldă

Temperaturile se vor situa peste cele climatologic specifice datei, în cea mai mare parte a ţării. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 2 şi 8 grade, iar cele minime între -3 şi 5 grade, uşor mai scăzute în depresiunile Carpaţilor Orientali.

În vestul, nordul şi centrul ţării, cerul va fi mai mult acoperit şi vor cădea precipitaţii, în general slabe, predominant sub formă de ploaie, în cursul zilei, iar în zonele montane, mai ales sub formă de ninsoare. Predominant ninsori, vor fi în cursul nopţii, şi în Transilvania, iar în restul teritoriului, înnorările vor fi temporare şi va ploua, pe arii restrânse, în a doua parte a intervalului, cu precădere în Oltenia şi vestul Munteniei şi doar izolat în celelalte regiuni.

Prognoza meteo 3 ianuarie 2018. În Capitală vor fi 9 grade Celsius

Pe spaţii mici, vor fi condiţii de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în special, pe creste. Cu precădere, în est şi în sud-est, în orele dimineţii, va fi ceaţă.

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab şi moderat. Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale la această dată, respectiv o maximă de 8…9 grade şi minima în jur de 0 grade. Îndeosebi spre sfârşitul nopţii, vor fi condiţii de ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×