Prognoza meteo 31 ianuarie. Vremea se răceşte uşor

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
31/01/2018, 08:00
Prognoza meteo 31 ianuarie. Vremea se răceşte uşor

Valorile termice vor fi în scădere uşoară în cea mai mare parte a ţării, dar se vor situa în continuare peste mediile climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în regiunile nord-vestice, unde izolat, spre sfârşitul intervalului, vor fi precipitaţii slabe sub formă de ploaie în zonele joase de relief şi ninsoare la munte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zonele montane, îndeosebi pe creste, dar trecător ziua şi în extremitatea de nord-est, iar noaptea în cea de vest.

Prognoza meteo 31 ianuarie. În Bucureşti vor fi 7 grade Celsius!

Temperaturile maxime vor avea valori de la 0 grade în estul Transilvaniei până la 12 grade în sud-vestul extrem, iar cele minime vor fi cuprinse între -13 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 5 grade în Dealurile Banatului. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea va fi ceaţă.

În Bucureşti, valorile termice vor fi în scădere uşoară, dar se vor menţine peste normele climatologice specifice perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin după-amiaza, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -4…-2 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×