Prognoza meteo 30 ianuarie! Vremea se încălzeşte pe tot teritoriul ţării!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
30/01/2018, 08:00
Prognoza meteo 30 ianuarie! Vremea se încălzeşte pe tot teritoriul ţării!

Pe parcursul zilei valorile termice vor fi mult mai ridicate decât în mod normal la această dată, iar maximele se vor încadra între 5 şi 15 grade.

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nord-vestice, nordice, estice şi centrale, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar la munte, local, vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare. Vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în zona montană, în special la altitudini mari, unde la rafală se vor depăşi viteze de 80…90 km/h, iar trecător ninsoarea va fi viscolită şi zăpada spulberată. Noaptea doar izolat va ninge slab la munte, iar vântul va slăbi treptat în intensitate.

Progrnoza meteo 30 ianuarie. În Bucureşti vor fi 14 grade Celsius!

Temperaturile minime se vor încadra între -7 grade în depresiuni şi 3 grade pe litoral. Pe arii restrânse, în zonele joase de relief, se va semnala ceaţă.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice mult mai ridicate decât în mod normal la această dată, în special pe parcursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea
minimă va fi de -2…0 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat, cu uşoare intensificări după-amiaza şi seara. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×