Prognoza meteo 3 octombrie. Vremea se încălzeşte în toată ţara

Filon Stan   
în Hotnews
03/10/2017, 00:08
Prognoza meteo 3 octombrie. Vremea se încălzeşte în toată ţara

Vremea se va încălzi, faţă de intervalul precedent. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in estul Transilvaniei şi 24 de grade in Dealurile Banatului, iar minimele între -3..-2 grade in estul Transilvaniei unde se va mai forma bruma si 13 grade pe litoral.

În jumătatea de nord-vest a ţării, cerul se va înnora treptat, iar seara şi noaptea, va ploua. Izolat, vor fi posibile descărcări electrice şi cel mai probabil în zona Carpaţilor Occidentali, nordul Carpaţilor Orientali şi în Maramureş, cantităţile de apă vor depăşi 15 l/mp. În restul teritoriului, cerul va fi variabil şi, pe spaţii mici, se va forma ceaţă. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, iar pe parcursul zilei şi în Moldova, Banat şi Crişana. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Prognoza meteo 3 octombrie. Temperatura va ajunge şi la 21 de grade Celsius, în Capitală

În Bucureşti, temperatura aerului va creşte, până la valori apropiate de cele normale la această dată. Maxima va fi de 20…21 de grade, iar minima de 6….8 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla, în general, slab. În orele dimineţii vor fi condiţii de ceaţă.

Temperatura în pricepalele oraşe:

Bucureşti 21 de grade Celsius

Galaţi 19 grade Celsius

Bacău 19 grade Celsius

Suceava 18 grade Celsius

Satu Mare 20 de grade Celsius

Deva 21 de grade Celsius

Arad 22 de grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×