Prognoza meteo 3 noiembrie. Vremea se încălzeşte uşor

Filon Stan   
în Hotnews
03/11/2017, 07:25
Prognoza meteo 3 noiembrie. Vremea se încălzeşte uşor

Vremea se va încălzi uşor, însă, majoritatea valorilor termice se vor situa sub cele, climatologic, specifice perioadei. Cerul va fi temporar noros şi, mai ales în orele dimineţii, cu precădere în zonele joase de relief, pe arii restrânse, va fi ceaţă. În nordul ţării – în cursul zilei, iar noaptea şi în vest şi în centru, pe spaţii mici, va ploua slab.

Pe crestele montane, trecător şi izolat, vor mai fi ninsori. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, în special, la altitudini mari. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 7 şi 14 grade, iar cele minime între -2 şi 8 grade. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 3 noiembrie. Temperatura maximă va atinge 12 grade Celsius în Bucureşti

În Bucureşti, valorile termice se vor situa uşor sub cele, climatologic, specifice perioadei. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 3 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. În orele dimineţii, dar mai ales la sfârşitul nopţii, vor fi condiţii de ceaţă.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 13 grade Celsius

Buzău 12 grade Celsius

Bacău 11 grade Celsius

Suceava 11 grade Celsius

Cluj-Napoca grade Celsius

Oradea 12 grade Celsius

Deva 11 grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×