Prognoza meteo 29 septembrie! Vremea este mai rece decât normalul acestei perioade

Filon Stan   
în Hotnews
29/09/2017, 07:02
Prognoza meteo 29 septembrie! Vremea este mai rece decât normalul acestei perioade

Meteorologii au emis prognoza meteo 29 septembrie! Vremea va fi racoroasă în aproape toată ţara. În Capitală, vremea va fi mai rece decât normalul acestei perioade.

În majoritatea zonelor vremea va fi răcoroasă, iar în sud, în est şi în centru local va fi chiar rece pentru această perioadă din an; temperaturile maxime se vor încadra în general între 13 şi 19 grade, iar cele minime între -3…-2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 11…12 grade pe litoral. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 29 septembrie pentru Capitală

Cerul va fi parţial noros în sudul extrem şi în sud-vest şi mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în regiunile sud-estice, cu viteze de până la 55…60 km/h pe litoral. Izolat, în nord şi în centru se va produce brumă.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare mai rece decât normalul sfârşitului de septembrie; temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă de 7…8 grade, mai scăzută, până la 4…5 grade, în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, iar vântul slab şi moderat.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 16 grade Celsius

Galaţi 17 grade Celsius

Iaşi 16 grade Celsius

Sibiu 15 grade Celsius

Oradea 19 grade Celsius

Suceava 14 grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×