Prognoza meteo 29 mai. Revin ploile

Maria Cristina   
în Prognoza meteo
28/05/2018, 20:48
Prognoza meteo 29 mai. Revin ploile
Săptămâna aceasta revin ploile, din păcate!

Prognoza meteo 29 mai. Revin ploile, din păcate! Meteorologii spun că pe data de 29 mai va mai fi soare și căldură. Prognoza meteo anunță veșto bune, pentru ziua de marți, însă ne avertizează că ploile revin săptămâna asta.

Potrivit vremea.ro, marți, cerul va fi mai mult senin în jumătatea vestică a țării, în timp ce în est în cursul prânzului vor apărea unele dezvoltări noroase cumuliforme, însă doar cu totul izolat vor cădea averse slabe de ploaie.

Vântul va suflă moderat spre tare în sud-est și slab până la moderat în restul zonelor țării. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 23 și 28 de grade Celsius la nivelul întregii țări, cu cele mai scăzute valori așteptate în depresiunile din estul Transilvaniei și pe litoral, iar cele mai ridicate în Luncă Dunării și în sudul Banatului.

ANM au anunțat cod galben de ploi în mai multe județe din țară, marți, instabilitatea termică se menține. Vor veni zile cu soare, dar, ploile revin în toată țara la finalul acestei săptămâni.

Vremea din 29 mai în București

În Capitală, cerul se menține în mare parte senin, va fi soare și temperaturi ridicate. Maxima zilei va fi de 28 de grade celsius, iar minima de 15 grade celsius. Nu va ploua, iar viteza vântul va fi între15 şi 25 km/h, pe direcția NE.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×