Prognoza meteo 27 septembrie! Maximele zilei vor atinge 27 de grade Celsius

Filon Stan   
în Hotnews
27/09/2017, 00:17
Prognoza meteo 27 septembrie! Maximele zilei vor atinge 27 de grade Celsius

Valorile termice vor fi în uşoarã scãdere faţã de ziua precedentã. Cerul va fi temporar noros şi numai izolat şi trecãtor vor fi ploi slabe sau burniţã în sud-vestul şi sud-estul ţãrii, precum şi la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi în regiunile sudice, cu viteze mai mari pe litoral.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 15…16 grade în nordul Moldovei şi 21…22 de grade, local, în jumãtatea de vest a teritoriului, iar cele minime se vor situa între 5 şi 14 grade, mai coborâte în depresiuni, spre 0…2 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase vor fi condiţii de ceaţã, iar izolat şi de brumã. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 27 septembrie în Bucureşti

În Bucureşti, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura aerului, în uşoarã scãdere faţã de ziua anterioarã, va avea valoarea maximã de 18…20 de grade şi cea minimã de 8…10 grade.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 20 de grade Celsius

Buzău 19 grade Celsius

Râmnicu Vâlcea 19 grade Celsius

Arad 21 de grade Celsius

Bacău 19 grade Celsius

Suceava 16 grade Celsius

Constanţa 18 grade Celsius

Satu Mare 21 de grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×