Prognoza meteo 26 ianuarie! Vremea se menţine foarte rece!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
26/01/2018, 08:00
Prognoza meteo 26 ianuarie! Vremea se menţine foarte rece!

Vremea se va menţine rece în zonele joase din jumătatea de sud-est a ţării, unde dimineaţa şi noaptea vor fi local geroase, în timp ce în restul teritoriului valorile termice vor continua să crească, astfel că cele diurne se vor situa cu mult peste normalul datei.

Temperaturile maxime se vor încadra între -3 grade in nordul Moldovei şi 10 grade in Delurile de Vest; minimele termice vor fi cuprinse între -18 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 1…2 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil la senin, cu înnorări ziua în extremitatea de est şi sud-est, iar noaptea şi în vest, centru şi nord.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 26 ianuarie. În bucureşti vor fi 4 grade Celsius

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului şi în zona montană înaltă. Local va fi ceaţă asociată şi cu depunere de chiciură dimineaţa şi noaptea, dar pe spaţii mici persistentă şi pe parcursul zilei, cu precădere în Moldova şi estul Transilvaniei.

În Bucureşti, dimineaţa şi noaptea va fi în continuare o vreme rece, însă temperaturile diurne, în creştere faţă de zilele precedente, se vor situa peste normalul perioadei. Cerul va fi mai mult senin, vântul va sufla slab, iar în a doua parte a nopţii vor fi condiţii de ceaţă. Maxima termică va fi în jurul a 4 grade, iar minima de -9…-7 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×