Prognoza meteo 24 iunie. Temperaturile continuă să scadă!

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
23/06/2018, 20:26
Prognoza meteo 24 iunie. Temperaturile continuă să scadă!
Cum va fi vremea la mare in weekendul 14-15 iulie

Prognoza meteo 24 iunie: Meteorologii anunță că vremea se menține rece pentru această dată din calendar. Vestea bună de la specialiști este că ploile se vor opri. Temperaturile se apropie de media climatologică a acestei perioade.

Există posibilitatea chiar să scădem sub această media climatologică. Maximele termice vor ajunge la prânz la 20-25 de grade Celsius, în cae mai amre parte a țării. Cele mai mici temperaturi se vor înregistra în estul Transilvaniei, iar cel mai cald va fi în lunca Dunării.

Instabilitatea atmosferică se va mai diminua, însă la munte, local, este posibil să mai cadă averse, îndeosebi în jurul orelor prânzului. La fel va și în Moldova. în prima parte a zilei.

Prognoza meteo 24 iunie. București

În București, vremea va fi capricioasă, în general. Temperaturile vor fi mai scăzute decât limitele normale pentru această perioadă.  Maximele ating 24°C, iar minimele 13°C. Vântul va fi moderat, dar nu sunt anunțate ploi!

Prognoza meteo 24 iunie. La munte

Vremea la munte se va descrie simplu: iarnă în plină vară. Pe Transfăgărășan, a nins deja. În cursul zilei de duminică, temperaturile se mențin reci și e posibil să se abată averse sau furtuni și fulgere. Maxima zilei la munte nu va depăși 18°C, iar minima va fi până în 8°C. Cerul se menține parțial înnorat, vantul va sufla variabil.

ANM a emis și azi atenționări tip cod galben pentru intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55-65 km/h pentru județele Mehedinți și Constanța. Cel mai probabil, codul galben se va prelungi și pentru duminică.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×