Prognoza meteo 24 iulie 2019. Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara și Brașov

Dan Suta   
în Prognoza meteo
23/07/2019, 18:40
Prognoza meteo 24 iulie 2019. Cum va fi vremea în București, Constanța, Timișoara și Brașov
Prognoza meteo 24 iulie 2019 pentru toată țara. Sursa foto: certitudinea.ro

ANM a actualizat prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 24 iulie 2019. Vremea va continua să fie instabilă din punct de vedere termic în cele mai multe zone din țară. Episoadele de căldură extremă se vor restrânge în continuare lăsând loc ploilor în mai multe regiuni. Află din rândurile de mai jos cum va fi vremea în marile orașe: București, Iași, Timișoara, Cluj Napoca, Brașov și Constanța.

Prognoza meteo 24 iulie 2019: Temperaturi normale pentru această perioadă. Unde plouă

Temperaturile vor fi cuprinse între 15 grade (în timpul nopții) și 30 de grade (în timpul zilei). Cel mai cald va fi în Muntenia și Oltenia. Temperaturile vor coborî cu 2-3 grade în centrul Transilvaniei, unde sunt așteptate ploile, dar și în Moldova, în special în centrul și sudul acestei regiuni.

Vremea în București

vremea bucuresti 24 iulie 2019
Bucureștenii au o zi cu 28 de grade.

Cerul va fi mai mult noros în Capitală mâine. Temperaturile vor fi cuprinse între 16 și 28 de grade Celsius. Șansele de ploaie cresc în special după-amiaza. Este posibil să se înregistreze căderi de grindină în special în zonele limitrofe ale Capitalei, în est, sud și vestul Bucureștiului.

Vremea în Iași

vremea iasi 24 iulie 2019
Zi înnorată și la Iași

De la capitala României, trecem la capitala Moldovei noastre. La Iași vor fi maximum 27 de grade Celsius la umbră. Cerul va fi noros în cea mai mare parte a zilei. Și aici cresc șansele de ploaie după ora 16:00. Temperatura minimă va fi de 16 grade și se va înregistra în timpul nopții.

Vremea în Timișoara

vremea timisoara tabel
Ceva mai cald la Timișoara, aproape 30 de grade Celsius

Maxima zilei în Timișoara va fi de 29 de grade Celsius la umbră. Norii își vor face apariția și pe cerul Banatului, unde după-amiaza s-ar putea să fie una ploioasă, conform prognozei făcute de meteorologi.

Vremea în Cluj-Napoca

vremea cluj napoca
Clujenii au șanse de ploaie după amiaza

Vremea continuă în nota începută săptămâna aceasta în orașul ardelean, și anume dimineața soare, după amiaza ploaie. Vor fi maximum 26 de grade Celsius în timpul zilei, iar temperatura va coborî până la 14 grade noaptea.

Vremea în Brașov

vremea la brasov tabel
23 de grade la Brașov într-o zi ploioasă

Ploaia va fi regina acestei zile la Brașov. Precipitațiile se vor semnala de dimineața până seara într-o zi cu o maximă de doar 23 de grade Celsius. Umiditatea în aer va fi una destul de mare (în proporție de 67%), iar vântul va sufla slab, cu 10 kilometri la oră.

Vremea în Constanța

prognoza meteo 24 iulie constanta
Temperatură bună pentru plajă la mare

Petrecăreții de la mare au parte de o zi normală din punct de vedere termic pentru această perioadă. 26 de grade este maxima care se va înregistra miercuri, 24 iulie.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×