Prognoza meteo 24 februarie. Ninsorile revin în toată ţara

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
23/02/2018, 19:26
Prognoza meteo 24 februarie. Ninsorile revin în toată ţara

Cerul va fi variabil în vest şi nord-vest, iar în restul teritoriului înnorările accentuate vor persista şi se vor semnala precipitaţii pe arii mai extinse spre seară şi noaptea.

Acestea vor fi sub formă de ninsoare, însă trecător în timpul zilei, pe arii restrânse în Oltenia, Muntenia şi posibil şi în Dobrogea vor fi mixte, regiuni în care vor fi condiţii de polei. Vântul va avea local şi temporar intensificări, cu precădere în sud-est şi vest, dar şi pe crestele montane, astfel că vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi viscolită.

Prognoza meteo 24 februarie. În Bucureşti vor fi 3 grade Celsius

Temperaturile maxime se vor încadra între -6…-5 grade în nordul Moldovei şi 6…7 grade local în Oltenia şi Banat. Temperaturile minime, mai scăzute decât în noaptea precedentă se vor încadra, în general, între -15 şi -3 grade şi vor fi sub pragul de ger (-10 grade) în nordul şi centrul ţării.

În Bucureşti, cerul se va menţine noros şi temporar, mai ales spre seară şi în prima parte a nopţii, va ninge, iar vântul va avea intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul a 3 grade, iar cea minimă va fi de -7…-5 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×