Prognoza meteo 20 octombrie! Temperaturi ridicate pentru această perioadă

Filon Stan   
în Hotnews
20/10/2017, 11:18
Prognoza meteo 20 octombrie! Temperaturi ridicate pentru această perioadă

Temperaturile vor fi ridicate şi astăzi, faţă de valorile normale pentru această perioadă. În Bucureşti, temperaturile vor atinge chiar şi 25 de grade Celsius! Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori peste cele obişnuite la mijlocul toamnei; maximele se vor încadra în general între 20 şi 28 de grade, iar minimele între 5 şi 15 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei, spre 1 grad.

Cerul va fi mai mult senin, însã dimineaţa şi în special noaptea, în zonele joase din sudul, estul şi centrul ţãrii vor fi condiţii de apariţie a ceţei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 25 octombrie. Temperaturi de 25 de grade Celsius în Bucureşti

În Bucuresti, valorile termice vor caracteriza o vreme mult mai caldã decât în mod normal pentru aceastã perioadã din an. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximã se va situa în jurul a 25 de grade, iar cea minimã va fi de 10…11 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã. În orele dimineţii şi din nou noaptea se va forma ceaţã.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 25 de grade Celsius

Buzău 23 de grade Celsius

Bacău 24 de grade Celsius

Iaşi 23 de grade Celsius

Suceava 21 de grade Celsius

Satu Mare 21 de grade Celsius

Arad 24 de grade Celsius

Sibiu 22 de grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×