Prognoza meteo 2 februarie. Vremea se încălzeşte

Filon Stan   
in Stiri de ultima ora
02/02/2018, 08:00
Prognoza meteo 2 februarie. Vremea se încălzeşte

Valorile termice se vor menţine mai ridicate decât în mod normal pentru această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 6 grade în estul Transilvaniei şi 15 grade în dealurile Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 şi 6 grade.

Nebulozitatea se va accentua şi treptat, mai ales în partea a doua a intervalului, precipitaţiile vor cuprinde cea mai mare parte a ţării. Acestea vor fi mixte la munte, ploaie şi trecător lapoviţă în regiunile vestice, nordice şi centrale şi ploi în rest.

Prognoza meteo 2 februarie. În Bucureşti vor fi 12 grade Celsius!

Vântul va avea intensificări în zona de munte, dar pe arii restrânse şi la cote mai reduse şi în nord-vestul, vestul şi sud-estul teritoriului. Dimineaţa în exteriorul arcului carpatic vor fi condiţii de ceaţă.

În Bucureşti, vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod obişnuit la această dată, cu maxime in jur de 12 grade si minime de 1..3 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai ales în partea a doua a intervalului când trecător va ploua. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa vor fi condiţii de ceaţă.

Ştirea MOMENTULUI

Fiica Gabrielei Cristea a făcut febră, iar vedeta nu a dormit toată noaptea! Ce a povestit

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.