Prognoza meteo 2 decembrie. Vremea se menţine mohorâtă şi va ploua

Filon Stan   
în Prognoza meteo
02/12/2017, 08:15
Prognoza meteo 2 decembrie. Vremea se menţine mohorâtă şi va ploua

Vineri 2 Decembrie 2017, vremea se va menţine în general închisă, cu precipitaţii în cea mai mare parte a ţării şi va fi în răcire în special în nord şi nord-est. În Muntenia şi Dobrogea va ploua şi local se vor cumula peste 15…20 l/mp.

În Oltenia şi sudul Moldovei vor fi mai ales ploi, iar în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania se vor semnala local precipitaţii mixte. În nordul şi centrul Moldovei şi la munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare în est şi în sud-est, precum şi în zona montană înaltă.

Prognoza meteo 2 decembrie. Ăn Bucureşti vor fi 6 grade Celsius

Temperaturile maxime se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei şi 11…12 grade pe litoral, iar cele minime vor fi de la -4 grade în estul Transilvaniei până la 6…7 în sudul Dobrogei.

În Bucureşti, vremea va fi închisă şi se va răci. Înnorările vor persista, pe parcursul zilei va ploua aproape continuu, iar vântul va sufla în general moderat, urmând ca noaptea probabilitatea de ploaie să diminueze. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×