Prognoza meteo 19 octombrie. Vremea va fi călduroasă în toată ţara

Filon Stan   
în Hotnews
19/10/2017, 10:15
Prognoza meteo 19 octombrie. Vremea va fi călduroasă în toată ţara

Vremea se va menţine mult mai caldã decât ar fi normal în a doua decadã a lunii octombrie, astfel cã temperaturile maxime se vor încadra în general între 21 şi 27 de grade, iar cele minime între 6 şi 14 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre 0 grade.

Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat. Pe arii restrânse dimineaţa şi cu caracter local în a doua parte a nopţii, în zonele joase de relief din centru, sud şi est va fi ceaţã. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 19 octombrie. În Bucureşti temperaturile vor atinge chiar şi 26 de grade Celsius

În Capitală va fi în continuare mult mai cald decât normal în aceastã perioadã din an, cu o maximã termicã în jurul a 26 de grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimã va fi de 10…11 grade, uşor mai scãzutã în zona preorãşeneascã. În orele dimineţii, dar cu o probabilitate mai mare noaptea va fi ceaţã.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 26 de grade Celsius

Galaţi 24 de grade Celsius

Bacău 25 de grade Celsius

Suceava 24 de grade Celsius

Oradea 23 de grade Celsius

Deva 25 de grade Celsius

Sibiu 23 de grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×