Prognoza meteo 12 februarie. Nori, ploaie şi ninsori

Adrian Barna   
in Stiri de ultima ora
12/02/2018, 00:07
Prognoza meteo 12 februarie. Nori, ploaie şi ninsori

Vor fi precipitaţii pe arii relativ extinse, în general slabe cantitativ, la început sub formã de ploaie şi lapoviţã, apoi, predominant sub formã de ninsoare, în Oltenia, Muntenia şi Dobrogea.

Pe spaţii mici, la munte, va ninge. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificãri în regiunile sudice şi sud-estice, dar mai ales în Dobrogea, unde va avea la rafalã viteze de pânã la 45-50 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 0…1 grad în nordul Moldovei şi estul Transilvaniei şi 8…9 grade în Oltenia şi sudul Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -10 şi 0 grade, cu cele mai scăzute valori în depresiunile Carpaţilor Orientali. 

Va fi ceaţă izolat, mai ales noaptea, cu precădere în sudul teritoriului.

În Bucureşti vremea va fi normală din punct de vedere termic. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 5…6 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -3 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

Ştirea MOMENTULUI

Ministrul de Interne Carmen Dan a vorbit despre moartea soțului: ”Am rezistat pentru copil!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei STIRI MONDENE si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale STIRI MONDENE, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.