Prognoza meteo 12 decembrie.Vremea se încălzeşte în toată ţara!

Filon Stan  
înStiri de ultima ora
12/12/2017, 08:15
Prognoza meteo 12 decembrie.Vremea se încălzeşte în toată ţara!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru ziua de marti 12 Decembrie 2017! Vremea va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru a doua decadă a lunii decembrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cursul nopţii în vestul extrem şi în nord-vest unde pe arii restrânse va ploua slab.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, cu precădere în masivele nordice, dar local şi în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8..9 grade in estul Transilvaniei şi 17 grade in dealurile Banatului, iar cele minime între -1 şi 9 grade.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Prognoza meteo 12 decembrie. Temperaturile maxime vor atinge în bucuresti şi 15 grade Celsius

Temperaturile vor fi mai coborâte în depresiunile Carpaţilor Orientali spre -5 grade. Se va semnala ceaţă, în orele dimineţii cu precădere în depresiuni şi în sudul Olteniei, iar noaptea cu caracter local în sud, centru şi est.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă şi va deveni mult mai caldă decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 14…15 grade, iar cea minimă de 2…4 grade. În a doua parte a nopţii vor fi condiţii de ceaţă

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×