Prognoza meteo 11 octombrie. Vremea devine frumoasă în toată ţara

Filon Stan   
în Hotnews
11/10/2017, 00:02
Prognoza meteo 11 octombrie. Vremea devine frumoasă în toată ţara

Vremea se face frumoasă în majoritatea zonelor ţãrii, pânã la valori în jurul celor normale pentru aceastã perioadã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în regiunile din jumãtatea nordicã. Va ploua în Maramureş şi pe arii restrânse în Crişana, Transilvania şi în nordul Moldovei. În zona montanã înaltã, în special din nordul Carpaţilor Orientali, precipitaţiile vor fi mixte.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi pe creste, iar în prima parte a intervalului, temporar şi la cote mai reduse şi în nord-vest şi nord. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14…15 grade în Maramureş şi estul Transilvaniei şi 22 de grade în Oltenia, iar cele minime, în general, între 3 şi 11 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, izolat se va semnala ceaţã. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 1 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 11 octombrie. Vor fi 20 de grade în Bucureşti

În Bucuresti, vremea se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi de 19…20 de grade, iar cea minimã de 5…7 grade.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 19 grade Celsius

Galaţi 18 grade Celsius

Iaşi 19 grade Celsius

Suceava 16 grade Celsius

Satu Mare 15 grade Celsius

Arad 19 grade Celsius

Deva 18 grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×