Prognoza meteo 10 octombrie! Vremea va fi răcoroasă şi va ploua slab

Filon Stan   
în Hotnews
10/10/2017, 01:25
Prognoza meteo 10 octombrie! Vremea va fi răcoroasă şi va ploua slab

Vremea va fi răcoroasă în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile montane şi în zonele intracarpatice, unde pe arii restrânse va ploua slab. În Carpaţii Orientali, la altitudini, în general, mai mari de 1700 m vor fi şi precipitaţii sub formă de lapoviţă şi ninsoare.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 12 şi 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 3 şi 11 grade, mai scăzute în depresiuni, spre -1 grad, unde vor fi şi condiţii de brumă. În zonele de câmpie izolat se va forma ceaţă. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 7 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Prognoza meteo 10 octombrie. În Capitală cerul va fi variabil

În Bucuresti, vremea va fi răcoroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 6…8 grade, uşor mai scăzută în zona preorăşenească.

Temperaturi în principalele oraşe

Bucureşti 17 grade Celsius

Buzău 16 grade Celsius

Bacău 16 grade Celsius

Suceava 15 grade Celsius

Arad 16 grade Celsius

Sibiu 14 grade Celsius

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×