Prognoza meteo 10 ianuarie 2018! Temperaturile încep să scadă uşor

Filon Stan   
în Prognoza meteo
10/01/2018, 08:15
Prognoza meteo 10 ianuarie 2018! Temperaturile încep să scadă uşor

Pe parcursul zilei de miercuri, vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit în regiunile intracarpatice, dar şi în extremitatea de sud-est, în timp ce în Moldova, Muntenia şi Oltenia temperaturile vor fi mai apropiate de mediile climatologice ale perioadei. 

Maximele se vor încadra între 0 grade în nordul Moldovei şi 11…12 grade în Dealurile Crişanei. Vor fi înnorări în majoritatea zonelor, mai persistente în sud şi sud-vest, unde pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă. Noaptea va ploua izolat şi în nord-vest. La munte vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei, cu precădere în zona Carpaţilor de Curbură.

Prognoza meteo 10 ianuarie 2018. În Bucureşti vor fi 5 grade Celsius!

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, dar temporar şi la cote mai reduse şi în regiunile sudice şi estice, cu viteze mai mari în sudul Banatului. Pe timpul nopţii se vor înregistra temperaturi cu mult peste cele normale la această dată, cu minime cuprinse în general între -4 şi 5 grade. Mai ales la începutul intervalui izolat va fi ceaţă.

În Bucureşti, cerul va fi mai mult acoperit şi vor fi posibile trecător ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 4…5 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×