Prognoza meteo 10 august. Vremea va fi foarte călduroasă! La munte ar putea ploua!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
09/08/2018, 17:52
Prognoza meteo 10 august. Vremea va fi foarte călduroasă! La munte ar putea ploua!
Prognoza meteo 10 august

Meteorologii au emis prognoza meteo 10 august. Astfel, aflăm că vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în regiunile vestice, sudice și centrale. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza, mai ales în zonele montane, unde izolat vor fi posibile averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei în sud-vestul și sud-estul teritoriului.

Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 27 și 34 de grade, iar cele minime între 12 și 22 de grade, mai coborâte în zonele depresionare spre 8 grade.

Prognoza meteo 10 august. În București vor fi 32 de grade Celsius

În București, vremea 10 august va fi frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Maxima termică va fi de 31…32 de grade, iar minimă în jur de 16 grade.

Agenția Naționalî de Meteorologie prognozează că, pe litoral, vremea va fi frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab şi moderat cu intensificări trecătoare, ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 28 grade, iar cele minime între 19 şi 22 de grade. Turiștii care se aflî vineri pe litoral se vor bucura de valurile mării, care vor atinge temperaturi de 26-27 de grade Celsius, numai bune pentru bălăceală.

Cei care nu sunt pe litoral, dar nici acasă nu vor să stea, pot merge la aer curat, în stațiunile de pe Valea Prahovei. La munte, meteorologii spun că vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare mai ales după-amiaza când izolat îndeosebi în masivele vestice şi sudice se vor semnala ploi de scurtă durată şi posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări cu precădere la altitudini mari. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior, potrivit ANM.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×