Prognoza meteo 1 decembrie. Va ploua în mai multe regiuni, iar la munte continuă ninsoarea!

Filon Stan   
în Stiri de ultima ora
01/12/2017, 08:15
Prognoza meteo 1 decembrie. Va ploua în mai multe regiuni, iar la munte continuă ninsoarea!

Joi 01 Decembrie 2017, vremea se va menţine în general închisă, iar regimul termic nu se va modifica semnificativ, faţă de cel din intervalul precedent. Vor cădea precipitaţii în sudul, centrul şi estul ţării şi local în celelalte regiuni.

La munte, vor fi mai ales ninsori şi lapoviţă; în vest, nord şi centru vor predomina ploile, iar în restul teritoriului, vor fi doar ploi. Izolat, cantităţile de apă mai pot fi însemnate. Vântul va sufla slab şi moderat cu unele intensifica în sud-estul, sudul şi estul ţării, precum şi în zona montană înaltă.

Prognoza meteo 1 decembrie. În Bucureşti vor fi 8 grade Celsius

Temperaturile maxime se vor încadra între 3 şi 13 grade, mai ridicate în Dobrogea, iar minimele între -2 grade în depresiuni şi 10…11 grade, pe litoral. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse, va fi ceaţă.

În Bucureşti, vremea va fi în general închisă şi temporar va ploua. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în partea a doua a intervalului. Temperatura aerului, uşor mai ridicată decât în mod obişnuit la această dată, va avea o maximă în jurul valorii de 8 grade şi o minimă de 4…5 grade. Noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×